LAB PAL ZILERI​

Inderst i SOLOMODA’s 300 kvm. store forretning finder du Lab Pal Zileri’s ’Shop In Shop’ – den del af forretningen, der understreger det tætte forhold Christianshavner-forretningen har til en af verdens førende herremode-producenter.

Seriøsiteten i samarbejdet bekræftedes af, at det var Lab Pal Zileri’s arkitekt, designer og håndværkere, der kom til København for at indrette lokalet, som blev indviet i efteråret 2016.

Italienerne er stærkt bevidste om, at præsentationen og salget af deres varer hos SOLOMODA udstråler den professionalisme og kvalitet, de selv bestræber ned til mindste detalje.

Lab Pal Zileri leverer tøjet til verdensborgeren, der vil begå sig med karisma og med modig lyst til at se fremad og turde. Kunderne er unge af sind og smag, interesserer sig for mode, men er også klar over at kvalitet ligger i detaljerne og den håndværksmæssige perfektion.

Brandet er klassisk og alligevel uformelt. Her er i sandhed tale om, at ’klæder skaber folk’.