PAL ZILERI

Palazzo Zileri er et smukt, århundreder gammelt palads beliggende i det historiske centrum af Vicenza i det nordlige Italien. Herfra etablerede Gianfranco Barizza og Aronne Miola efter i løbet af 70’erne at have trådt deres spæde skridt i herremodebranchen, det eksklusive og uovertrufne brand Pal Zileri.

Baseret på de to’s knowhow, håndværksmæssige evner og kreativitet skabte de det, der nu anerkendes som det ypperligste, når det gælder italiensk herremode. I dag er Mayhoola Group, der også ejer Valentino, eneejer af selskabet, men trods den forretningsmæssige globalisering, så er der aldrig gået på kompromis med principperne og æstetikken omkring Pal Zileri-brand’et.

Jakkerne, der bliver syet på Pal Zileri’s fabrik i Quinto Vicencino laves i 180 trin. Hver enkel fase varetages af italienske håndværkere og skræddere, der med omhyggelig dedikation og stolthed sikrer den allerhøjeste kvalitet. 

I 2017 blev den nu 35-årige Rocco Iannone, der tidligere var førstemand hos Armani, ansat som kreativ direktør, og det er ham, der i dag tegner den stil, der er Pal Zileri – et design til mænd, der er balanceret mellem klassiske, italienske traditioner og nytænkning, når det gælder udskæring, stil og materialer.